AMD gaat met Turion 64-processor mobiel

Dit artikel delen:

AMD introduceert AMD Turion 64 mobiele technologie, de nieuwste innovatie van AMD op het gebied van 64-bit.

AMD Turion 64 levert AMD64-prestaties op notebooks. De nieuwe technologie zorgt voor plattere en lichtere notebooks met een langere werkduur van de batterij, betere beveiliging en compatibiliteit met de nieuwste grafische en draadloze oplossingen.

Samen met partners biedt AMD het beste platform, gebaseerd op standaard technologieën, waarmee PC-fabrikanten functierijke systemen kunnen leveren die voldoen aan de behoeften van alle notebook-gebruikers.

AMD Turion 64 mobiele technologie model ML-37, ML-34, ML-32, ML-30, MT-34, MT-32 en MT-30 zijn per direct wereldwijd beschikbaar. De modellen kosten respectievelijk 354, 263, 220, 184, 268, 225 en 189 dollar per stuk bij een verpakking van duizend stuks.

Om voor consumenten en zakelijke gebruikers hun aankoopkeuze te vergemakkelijken, heeft AMD Turion 64 mobiele technologie een nieuwe modelnummering. De twee letters van het modelnummer geven de klasse van de processor aan. De tweede letter geeft de graad van mobiliteit aan, gemeten per stroomverbruik. Een hogere letter in het alfabet, staat voor hogere mobiliteit. Een hoger nummer betekent relatief hogere prestaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-03-11T16:13:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.