Tobit brengt Nederlandse versie Chayns uit

Dit artikel delen:

De Duitse softwaremaker Tobit Software heeft Chayns nu ook in een Nederlandse versie uitgebracht. Met deze gratis te downloaden smartphone-app kunnen bedrijven, instellingen en communities zelf een betaalbare native app maken. Daarbij dient hun Facebook-account als contentmanagementsysteem (cms). Binnen enkele seconden zijn van elke willekeurige Facebook-pagina apps voor iOS, Android, Windows Phone en Blackberry te maken om ze vervolgens via app-stores aan te bieden.

Chayns is beschikbaar via Google Play, de Apple App Store en de Windows Store beschikbaar. Tobit Software biedt kosteloze ondersteuning, maar vraagt wel een vergoeding voor extra functionaliteit, zoals betaal- en bestelfuncties.   

Volgens Tobit Software is een voordeel van Facebook als cms dat gebruikers van de app direct up to date worden gehouden. 'Het worden levendige apps. Al het nieuws, de foto's of evenementen belanden automatisch in iedereens broekzak, als zogenaamde Push berichten. Anders dan bij Facebook zelf, waar je slechts maar op een klein gedeelte van de nieuws-feeds van de gebruikers belandt en je deze posting alleen door betaling van hoge advertentiekosten kan verbeteren, komt met Chayns alle inhoud aan. Zelfs bij degenen die geen Facebook gebruiken', aldus het bedrijf in een verklaring.

Op de ict-beurs CeBIT 2014 presenteerde Tobit Software zijn Chayns-app om apps te bouwen in een spectaculaire stand: een zwarte 'smart lounge' met hippe muziek en achterin paaldans-robots en een robot-dj.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-26T11:56:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.