T-Mobile verlengt contract met Tie Kinetix

Overeenkomst voor e-commere platform 3 jaar verlengd

Dit artikel delen:

Telecomleverancier T-Mobile Nederland heeft een driejarige overeenkomst getekend met Tie Kinetix. Dat bedrijf levert een e-commerce platform voor de webwinkels van T-mobile. De telecomleverancier zet het e-commerce platform momenteel in bij dertien webwinkels. Het gaat om de verlenging van een contract uit 2011.

De nieuwe driejarige overeenkomst omvat de levering van het Tie Kinetix Platform as a Service (PaaS). Daarbij wordt het e-commerce-platform als webdienst geleverd.

Tie Kinetix levert vergelijkbare diensten aan telecomleverancier KPN. Het is in 1987 opgericht en levert verschillende ict-oplossingen voor business-to-business-integratie, datasynchronisatie, samenwerking tussen handelspartners en communicatie via digitale kanalen. De nadruk ligt vooral op Software as a Service, programmatuur die als webdienst wordt geleverd.

Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Australië.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-27T10:50:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.