Huawei levert T-Mobile mobiele Wi-Fi-hotspots

Dit artikel delen:
Mobiele WiFi Hotspot 4G

T-Mobile komt met Mobiele WiFi Hotspot 4G. Dit is een compact apparaat van Huawei waarmee klanten met hun Wi-Fi-tablets en -laptops veilig gebruik kunnen maken van het 3G- en 4G-netwerk van T-Mobile. Met Mobiele WiFi Hotspot kunnen klanten met meerdere tablets en laptops op deze wijze online gaan. Mobiele WiFi Hotspot is beschikbaar voor alle zakelijke klanten van T-Mobile.

Met Mobiele WiFi HotSpot kan een eigen Wi-Fi-netwerk worden opgezet waarmee tablets en laptos zonder simkaart veilig op internet kunnen. De gebruiker is zodoende nooit afhankelijk van andere Wi-Fi-netwerken. Daarnaast kunnen meerdere apparaten gebruikmaken van dezelfde verbinding. De Mobiele WiFi Hotspot 4G wordt geleverd voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte datakosten achteraf.

‘Veel van onze zakelijke klanten gebruiken dagelijks een tablet of laptop’, zegt Ellen Oude Lashof, directeur business marketing bij T-Mobile. ‘Deze zijn vaak niet voorzien van een 3G- of 4G-verbinding. Bovendien wil je niet afhankelijk zijn van andermans Wi-Fi-netwerk en al helemaal niet van onbeveiligde, openbare Wi-Fi-netwerken. Met onze Mobiele WiFi HotSpot 4G kunnen klanten meerdere apparaten aansluiten op het T-Mobile-netwerk.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik heb er zo een van 4G systems met een prepaidkaartje erin, dat is de goedkoopste manier om internet voor tablet/smartphone mee te nemen en hier in Oostenrijk ook nog anoniem.
Ik vraag me af of die verhalen van backdoors bij Huwai kort geleden nog eens gekontrolleerd zijn.

@ Jan,

De backdoor-gossips warden voornamelijk door de concurrentie in het leven gehouden en verspreid.

Ik denk dat dat al genoeg zegt.

Ik dacht dat je met thetering hetzelfde kon bereiken zonder extra kosten. Er zijn ook Wifi-apparaten te koop die je in het buitenland met een lokale Sim kunt gebruiken.

Ik heb een Huawei mobiele wifi in combinatie met 4G van KPN en ben daar zeer over te spreken en ga daar nog een review aan wagen (disclaimer: Ik heb hem van KPN gekregen), 4G is echt een verbetering en verademing en tethering op mijn smartphone heeft drie nadelen: ik heb geen 4G telefoon en de batterij gaat sneller leeg en daarnaast valt de verbinding nogal eens weg.

Je kunt het zelfde met thethering bereiken maar ik woon in een gebied met veel oudbouw dat uit graniet opgetrokken is met muren tot 50 cm dik!
Met zo'n mobiele WiFi Hotspot leg je die in de vensterbank en dan heb je binnen gewoon WLAN, dat werkt.

Die backdoor-gossip had ik gelezen en vergeten, overigens doet T-Mobile in Oostenrijk ook goed zaken met Huwai semi-mobile hotspots. Helaas is 4g hier nog tamelijk toekomstmuziek.

Er zijn providers, die dit niet zo leuk vinden, omdat data-abo's dan opeens wel beter benut worden.

in ruimtes waar al Wi-Fi is, is een frequentiebotsing zo georganiseerd met thethering. Het wordt tijd dat de inerte OPTA er voor zorgt dat er meer Wi-Fi frequentie beschikbaar komen

@Henri, beetje smartphone kan 4G aan, en ben je de voeding van je mobieltje kwijt?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-03-28T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.