Doorstart gloort voor Rocom na faillissement

Dit artikel delen:
Doorstart

Rocom Telecommunicatie is door de Limburgse rechtbank in Roermond failliet verklaard. Het bedrijf uit Venray heeft echter binnen drie dagen zo goed als zeker een doorstart gerealiseerd. Volgende week moet deze doorstart beklonken worden. Onder welke voorwaarden dit gebeurt, is vooralsnog onbekend. Zowel curator Guus Heutink als Rocom-directeur Robert van Rijswijck konden nog niet reageren.

Volgens het faillissementsdossier zouden er 21 mensen werken bij Rocom Telecommunicatie, maar op de website van Rocom staat dat het om vijftien personen gaat. Hoeveel mensen er na de doorstart nog voor Rocom zullen werken, is nu nog onbekend. Een medewerker van het bedrijf laat wel weten dat na de doorstart de naam Rocom Telecommunicatie zal blijven.

Rocom Telecommunicatie is in 1990 opgericht. Het bedrijf werkt samen met providers voor diensten in vaste telefonie, mobiele telefonie en internet en cloud- en datadiensten. Het werkt daarbij onder andere samen met bedrijven als KPN, Telfort, Vodafone en Apple. Rocom richt zich vooral op klanten uit de eigen regio. Op de website van Rocom staat dat het bedrijf als missie heeft om klanten met klanten te verbinden. ‘Dat deden we, doen we en blijven we doen.’ Mocht de doorstart definitief gerealiseerd worden, dan kan het bedrijf ook het laatste deel van die uitspraak gaan waarmaken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

het staat mij ergens bij dat dit de tweede keer is sinds 1990.... :-(

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-11T10:49:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.