StartReady breidt Lync-diensten uit naar VS

Amerikaanse vlag

Microsoft Lync-specialist Startready uit Uithoorn betreedt de Amerikaanse markt. Het bedrijf heeft een samenwerking gesloten met het Amerikaanse bedrijf National Communications Services (NCS) uit Seattle. Dat bedrijf verzorgt onder meer de technische support van de unified-communicatie-diensten van Startready. Daarnaast levert NCS lokale ondersteuning bij projecten en sales support.

'Door de intensieve samenwerking met onze Amerikaanse partner speelt het tijdsverschil met Europa straks geen rol meer', licht directeur Lucas Wensing toe. 'We zijn vanaf nu tijdens Amerikaanse kantooruren optimaal bereikbaar voor sales support en technische ondersteuning. Onze klanten en partners aldaar worden bovendien geholpen door lokale medewerkers van NCS, die de situatie soms beter kunnen inschatten dan voor ons vanuit Nederland mogelijk is.'

Beide bedrijven hebben de Microsoft Gold partner-status en werkten samen bij eerdere projecten. Die samenwerking is nu beklonken in een samenwerkingsovereenkomst.

Startready is ook actief in Scandinavië, daar bedient het de markt via de Noorse partner Cloudx. Ict-leverancier Dell is partner voor Lync-diensten in het Verenigd Koninkrijk.

Het bedrijf uit Uithoorn implementeert en ondersteunt onder meer  unified communicatiediensten op basis van Microsoft Lync. Het gaat zowel om on-premise, multi-tenant en private hosted cloud solutions.

In Nederland heeft het bedrijf onder andere KPN als klant. Het integreerde de Lync-diensten van Microsoft in het zakelijke dienstenportfolio van KPN en levert technische ondersteuning voor die diensten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-30T11:38:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.