Win Flexibel Werken-set BakkerElkhuizen

Computable start onderzoek flexibel werken

Dit artikel delen:

Ict-vaktitel Computable onderzoekt samen met BakkerElkhuizen of de rol van de afdeling IT is veranderd door de opmars van flexibel werken, ook vaak het nieuwe werken (hnw) genoemd. Zijn er bijvoorbeeld specifieke taken en verantwoordelijken voor it bijgekomen of juist afgevallen. Zo ja, welke? Onder de respondenten worden drie Flexibel Werken-sets van fabrikant BakkerElkhuizen verloot.

We willen weten wat de belangrijkste issues zijn die plaats- en tijdonafhankelijk werken met zich meebrengen voor een it-afdeling. Security, mobility, bring your own device, cloud, ‘iedereen op tablet’, ergonomie of…? En is er nu meer noodzaak voor het gebruik van speciale medewerkersprofielen? Laat het weten!

Help ons aan antwoorden

Om deze vragen beantwoord te krijgen, willen wij je vragen de online vragenlijst in te vullen. Dit neemt slechts acht tot tien minuten tijd in beslag en… je maakt dan tevens kans op één van de drie Flexibel Werken-sets (laptophouder, compact toetsenbord en muis) van fabrikant BakkerElkhuizen. 

Start het onderzoek!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Je zal het maar nix vinden, dat flex werken met die minishit en wat krijg je dan ? : "I attended the BakkerElkhuizen survey and all I got was this lousy keyboard"

Interessant, ben benieuwd naar de uitkomst.

Beetje weinig zeggend onderzoek waaruit wederom een beperkt beeld van automatisering blijkt.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-13T11:57:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.