John van Vianen vertrekt bij KPN Zakelijke Markt

John van Vianen

John van Vianen

John van Vianen, directeur KPN Zakelijke Markt, verlaat KPN per 1 januari 2015 om zijn carrière elders voort te zetten. In 2011 werd Van Vianen benoemd in zijn huidige positie als directeur van KPN Zakelijke Markt. KPN Zakelijke Markt levert een portfolio van telecom- en ict-dienstverlening voor de zakelijke markt, had in 2013 een omzet van 3,2 miljard euro en bestaat uit 7700 voltijdsbanen. In 2009 werd Van Vianen benoemd tot ceo van iBasis in de Verenigde Staten, een dochteronderneming van KPN.

‘Nu de organisatie in een nieuwe fase komt, met een vereenvoudigde structuur, is dit voor mij een natuurlijk moment om KPN te verlaten en mijn carrière elders voort te zetten’, licht Johan van Vianen zijn vertrek toe. ‘Ik kijk terug op mooie jaren die in het teken hebben gestaan van het verbeteren van de dienstverlening voor onze klanten en het worden van een geïntegreerde, innovatieve ict-dienstverlener.’

‘Van Vianen heeft in al die jaren veel voor KPN betekend’, meent ceo Eelco Blok. ‘Onder zijn leiding werd de it-organisatie binnen Zakelijke Markt geïntegreerd, de Zakelijke Markt-organisatie gestroomlijnd en innovatieve toepassingen voor klanten ontwikkeld.’

130 jaar historie KPN

Voor de laatste nieuwsuitgave van Computable print ging John van Vianen nog in op de 130-jarige geschiedenis van KPN. Hierin beschreef hij hoe het bedrijf transformeerde van een telecomspecialist naar een ict-dienstverlener. Lees daarom ook het interview met hem: ‘Van telco-specialist naar ICT-dienstverlener’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Maar nu is de grote vraag: wie o wie gaat hem opvolgen ???

Is die laatste nieuwsuitgave van Computable in de kiosk verkrijgbaar ?
Ben jaaaaren geleden ook lid geweest van de papieren versie.

Dat staat toch ongelukkig:

10:45 John van Vianen vertrekt bij KPN Zakelijke Markt
10:44 Van telco-specialist naar ICT-dienstverlener

Eerst een artikel waarin John verteld over de ontwikkelingen binnen KPN en 1 minuut later waarin hij zegt te vertrekken..

Alexander van der Hooft?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-21T10:45:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.