Bechtle wint aanbesteding gemeente Eindhoven

Dit artikel delen:

Bechtle direct heeft de gemeente Eindhoven voorzien van complete mobiele ict-werkplekapparatuur om medewerkers de mogelijkheid te geven flexibeler en mobieler te laten werken. De opdracht onderstreept de start van het door Bechtle gewonnen vierjarige contract om de ict-werkplekapparatuur van de gemeente optimaal te laten aansluiten bij de cultuur van de organisatie en de regio.

De gunning, met een waarde tussen de anderhalf en drie miljoen euro, kwam tot stand nadat het in Eindhoven gevestigde Bechtle direct op verschillende doorslaggevende punten als beste uit de bus kwam bij het meedingen naar het vierjarig gemeentelijk contract. Hierbij werd niet enkel gekeken naar het kostenplaatje. 'Natuurlijk speelt het kunnen aanbieden van gunstige, marktconforme prijzen een grote rol in het gunningsproces', zegt Bart Roijakkers, business unit manager publieke sector bij Bechtle direct.

'Maar ook ons heldere projectplan omtrent de advisering en conceptualisatie van de op maat gemaakte oplossing en ons beleid op het gebied van sociaal beleid zijn minstens zo belangrijk geweest. Zo kijken we samen met de gemeente naar de mogelijkheden om bepaalde taken binnen het implementatieproces uit te laten voeren door lokale sociale werkplaatsen. Via deze wisselwerking proberen we ons steentje bij te dragen aan een gezond regionaal arbeidsklimaat waarin iedereen gelijke kansen krijgt. Doordat de samenwerking zich geheel binnen de regio Eindhoven afspeelt kunnen we de lijnen kort houden en creëren we tevens een gunstig regionaal-economisch ecosysteem.'

De ict-vernieuwingsslag levert de gemeente Eindhoven voordelen op met betrekking tot de dienstverlening. 'Het faciliteren van de mogelijkheid om locatie-onafhankelijk te kunnen werken voldoet perfect aan de dynamiek van de hedendaagse samenleving', vertelt Mieke van de Weijer, senior adviseur inkoop & aanbesteden bij gemeente Eindhoven. 'Door de implementatie van mobiele devices in de dagelijkse workflow van onze medewerkers zijn we in staat efficiënter in te spelen op vraagstukken van inwoners en bedrijven binnen de regio. Een meer dan waardige oplossing voor een op innovatie geschoeide stad als Eindhoven.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-05T11:44:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.