TéGéTèl neemt HBA Telecom & ICT over

Dit artikel delen:

HBA Telecom & ICT uit Hendrik Ido Ambacht is overgenomen door branchegenoot TéGéTèl uit Gorinchem. Daarmee heeft Peter Schouten, afscheidnemend eigenaar van HBA, de continuïteit van zijn bedrijf en de werknemers verzekerd. De telecomdienstverlener blijft onder eigen naam actief op de markt. HBA Telecom & ICT is opgericht in 1987; er werken vijf mensen.

Voor TéGéTèl is Peter Schouten een oude bekende, want hij heeft het bedrijf geholpen in de eerste jaren na de oprichting in 1996. De directie van TéGéTèl, bestaande uit Martin Meijers en Stefan Zijlstra, is enthousiast over de overname van HBA: 'Zowel geografisch als bedrijfsmatig vullen wij elkaar perfect aan'. Beide bedrijven zijn actief in telecom en ict. Naast kennis op het gebied van telefonie (vast en mobiel) en VoIP-oplossingen heeft ieder bedrijf een eigen specialisatie: TéGéTèl in ict-oplossingen en HBA in glasvezelverbindingen.

Beide bedrijven behouden hun eigen naam. Er is geen sprake van verloop, de werknemers blijven werkzaam in hun eigen functie. Het behoud van de medewerkers was een voorwaarde van de afscheidnemende eigenaar van HBA, Peter Schouten.

HBA Telecom & ICT is wederverkoper van onder andere bedrijfscommunicatieoplossingen van Panasonic en Siemens. Daarnaast is HBA voor de vaste telefonie businesspartner van KPN en Rout-IT en voor het mobiele netwerk dealer van KPN, Vodafone, Telfort, T-Mobile & Yes Telecom.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-24T10:43:00.000Z Rik Sanders