Scholten Awater kiest mobility-platform Tensing

Dit artikel delen:

Marcel van Beek (links), directeur Tensing Mobility, en Jan Willem ter Steege (rechts), algemeen directeur Scholten Awater, ondertekenen het contract.

Hardwaredienstverlener Scholten Awater gaat vanaf 1 juni 2015 zijn planning- en buitendienstmedewerkers ondersteunen met het zogeheten Field Mobility Platform (FMP360) van Tensing. Met deze geavanceerde planningstool kunnen buitendienstmedewerkers snel en eenvoudig hun planning inzien, informatie ophalen en communiceren met collega’s en andere technici.

Scholten Awater verwacht met de keuze voor dit platform de efficiëntie en flexibiliteit van de werkprocessen te verhogen en de communicatie te verbeteren. Bovendien wil het Nijmeegse bedrijf meer gaan werken met uitzendkrachten en onderaannemers. Volgens het bedrijf werkt het Tensing-platform op verschillende mobiele apparaten (iOS, Android en Windows), waardoor het werken met tijdelijke inhuurkrachten een stuk eenvoudiger wordt.

De FMP360-implementatie loopt parallel aan de invoer van het nieuwe enterprise resource planning (erp)-systeem Agresso van Unit4 binnen Scholten Awater. De koppeling met Unit4 gaat een belangrijk onderdeel uitmaken van de FMP360 implementatie.

Het nieuwe erp-systeem vervangt de huidige, ruim twintigjaar oude, op maat gemaakte oplossing voor het voorraadbeheer en de logistieke afhandeling. Dit systeem is ontwikkeld in Providex, een programmeertaal en ontwikkelomgeving voortgekomen uit Business Basic (een op de bedrijfsvoering georiënteerde afgeleide van Basic).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-03-04T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.