Mobile enterprise heeft de toekomst

Dit artikel delen:

Op donderdag 4 juni vond de zesde editie van de Mobile Convention Amsterdam (MCA), een conferentie over mobiele marketing, in de Beurs van Berlage plaats. Naast het hoofdcongres zijn er ook drie extra events: mobile commerce, mobile enterprise en mobile payments. Computable schoof aan bij de seminars over mobile enterprise met sprekers van onder andere Shell, Rabobank en de nationale politie.

Allereerst sprak Kimo Quantance, professoraan de University of the German Federal Armed Forces in München. Hij vertelde over de veranderingen in de it-wereld en hoe dit nieuwe securityvraagstukken met zich meebrengt. Daarna vertelde Niels Reedijk, projectmanager bij Vebego, over de drie lessen die hij heeft geleerd als implementatiemanager. Mark Cappenberg, projectleider bij nationale politie, schakelde de hulp van Thierry Lammers, directeur van Blaud, in om een tool te ontwikkelen met realtime informatie over alle topleiders die de Nuclear Security Summit (NSS) bezochten.

Door het toenemende internetgebruik hebben websites soms moeite om altijd beschikbaar te zijn. Olav Roes, datacentermanager bij Rabobank, vertelde hoe hij ervoor heeft gezorgd dat de diensten van Rabobank altijd beschikbaar zijn. De dag werd afgeloten door Michiel Steltenpool, general manager bij Shell. Hij vertelde over het Shell Mobile Competence Center, een centrum dat onderdelen van concepten herbruikt in nieuwe concepten.

De verhalen van de bovenstaande sprekers lees je in 'Mobile enterprise: kansen en uitdagingen'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-09T10:01:00.000Z Suzanne Martens