DX Groep koopt OneXS en Dean Connect

Handen schudden

De recent opgerichte investeerder in snelgroeiende telecom- en internetbedrijven DX Groep heeft OneXS en Dean Connect overgenomen. De overname van die aanbieders van zakelijke telefoniediensten (vast en mobiel) en internet is begeleid door Main Corporate Finance. De waarde van de transactie is niet bekendgemaakt. Dean Connect en OneXS blijven grotendeels zelfstandig en onder eigen naam actief, maar gaan nauw samenwerken op het gebied van ontwikkeling, technologie, commercie en inkoop.

Jan Peter Kalksma en Frank Caris zijn benoemd tot bestuurders van DX Groep. Frank Caris zal zich in de groep bezig houden met de commerciële activiteiten van de bedrijven. Jan Peter Kalksma is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering, technologie en ontwikkeling.

OneXS Nederland biedt telecommunicatie-, data- en internetdiensten aan via een eigen data- en telefonienetwerk. Daarop worden diensten als gehoste-ip telefonie, vpn, sip-trunking en internet aangeboden. Dean Connect is telecomaanbieder voor de zakelijke markt. Het bedrijf richt zich specifiek op de markt voor zakelijke vaste-, mobiele telefonie en internet, waaronder gehoste voip-telefonie, mobiele telefonie, VaMo, sip-trunk, isdn, glasvezel en dsl.

Onder één dak

Volgens Main komen door de overname twee van de snelst groeiende onafhankelijke zakelijke providers voor vaste- en mobiele telefonie en internet onder één dak.

De providers werken volgens de investeerder samen met meer dan vierhonderd telecom- en ict-resellers en bedienen samen 150.000 zakelijke gebruikers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-17T16:04:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.