App moet bezoekers Museumnacht spreiden

Amsterdam Marketing organiseert samen met Stichting Museumnacht Amsterdam (N8) en gemeente Amsterdam de I amsterdam Museumnacht Hackathon. Het doel is om een app te maken die bijdraagt aan de spreiding van bezoekers van grote evenementen.

Voorafgaand aan de Museumnacht werken de deelnemers in teams om in 12 uur tijd een werkende web app te realiseren. Die app moet de spreiding van bezoekers stimuleren. Het achterliggende idee is dat de balans tussen werken, wonen en recreëren wordt bevorderd.

De app moet naast de Museumnacht ook relevant zijn voor andere grote evenementen waarbij het spreiden van bezoekers een uitdaging is. Het winnende team ontvangt 3500 euro.

De hackathon bestaat uit 15 teams van 3 tot 5 personen. De I amsterdam Museumnacht Hackathon start om 06.00 uur tot 18.00 uur op een nader te bepalen locatie in Amsterdam.

Nemo

De winnaar wordt tijdens de opening van Museumnacht om 19.00uur bekend gemaakt in Science Center Nemo. App-ontwikkelaars, designers, business developers en start-ups kunnen zich tot 1 november 2015 opgeven om deel te nemen aan de 12-uurs hackathon.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-23T11:53:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.