BSU.Connect lijft Elkor Telecom & ICT in

Dit artikel delen:

BSU.Connect uit Veghel neemt, met terugwerkende kracht, per 1 september het Roosendaalse bedrijf Elkor Telecom & ICT over. Met de vijftien werknemers van Elkor erbij telt BSU nu in totaal vijfenvijftig medewerkers. Het streven is om de overname voor het einde van het jaar volledig te integreren in de BSU.Groep. Elkor Telecom & ICT gaat verder onder de naam BSU.Connect met een apart kantoor in Roosendaal. BSU.Connect levert vaste- en mobiele telefonie en internet in samenwerking met KPN.BSU.Connect is onderdeel van de BSU.Groep, gevestigd in Veghel. BSU krijgt er door de overname van Elkor Telecom & ICT een vestiging in Roosendaal bij. BSU kan door deze overname zijn dienstverlening makkelijker uitbreiden in heel Noord-Brabant en aangrenzende provinciën.

BSU bestaat sinds 1996 en is een verzameling bedrijven die diverse oplossingen op het gebied van ict leveren. De groep bestaat naast BSU.Connect uit BSU.IT, BSU.Doc en BSU.Lease.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-02T11:49:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.