Managed hosting door True

Aces Direct neemt Clavus Telecom over

 

De Tilburgse ict-dienstverlener Aces Direct heeft per 1 januari 2016 stadgenoot Clavus Telecom overgenomen. Door die transactie verbreedt Aces zijn aanbod van telecomdiensten. Clavus Telecom.

Het bedrijf levert glasvezel- en adsl-verbindingen en telefooncentrales van merken als Panasonic, Alcatel, Unify en Avaya. Ook alarmeringssystemen voor zorginstellingen behoren tot het aanbod. Daarnaast staan VoIP-oplossingen, hostingdiensten en mobiele abonnementen van alle grote telecomaanbieders in de catalogus.

Patrick Spijkers, eigenaar van Clavus Telecom: 'Voor klanten verandert er naast de naamswijziging in principe niet veel. Wij staan net als Aces Direct voor een persoonlijke aanpak. Het contact loopt nog steeds via bekende collega’s. Het verschil is dat wij met deze stap onze klanten nog breder kunnen helpen.'

Aces Direct nam in 2013 de Tilbugse ict-bedrijven Sessence, Rackserver en take IT now over. Daardoor ontstond een nieuwe ict-organisatie met een breder aanbod. Met de overname van Clavus springt het in op de groeiende vraag naar telecom en spraakoplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5673550). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×