Nederland voldoet nog steeds niet aan telecomregels

Tien landen van de Europese Unie, waaronder Nederland, voldoen volgens de Europese Commissie nog steeds niet aan de opgestelde telecomregels. De EC dreigt nu naar de rechter te stappen

Als het aan de Europese commissie ligt staan binnenkort Nederland, Duitsland, Italië, Letland, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije en Finland in het beklaagdenbankje. Volgens de Europese Commissie voldoen de nationale wetten in die landen niet aan de EU-regels voor elektronische communicatie.

"Door ondoeltreffende toepassing van de regels komt wellicht het doel - het ontwikkelen van een concurrerende sector elektronische communicatie in de EU - in het gedrang", zegt Viviane Reding, EU-commissaris voor de informatiemaatschappij en media.


De landen die nog steeds niet aan de afspraken voldoen moeten duidelijk maken waarom. Indien zij geen bevredigend antwoord hebben, volgt een rechtszaak bij het Europese Hof. Eerder werden België en Luxemburg al schuldig gevonden aan het niet handelen volgens de EU-regels.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mosterd na de maaltijd.
In 1993 werd mijn bedrijf Bausch Datacom , met toonaangvende modems ,
onderuit gehaald door de Duitse Telekom.
Oneerlijke concurrentie riep men mij toe vanuit Bruslsel.
Helaas een rechtstrijd was onmogelijk omdat bedrijven niet konden procederen.
Mijn bedrijf is er aan ten onder gegaan.
Professor Armkruetz , nu voorzitter van de OPTA troostte mij.
Mijn vader in Denemarken , was zijn tijd ook vooruit. Ook hij is ten onder gegaan.
Blijft de vraag. Waarom zou je in de EU ondernemen en inoveren.
Kletskoek , die onbetrouwbare Overheid . Alweer stimulerings plannen.
Groet
Albert J.Bausch

Waarom is het nog steeds zo, dat nederland nog steeds niet aan de telecomregels houd. Waarom is KPN steeds de kop loper en steeds een grootste deel van de markt in handen, wat betreft, de vaste telefoon,
als jij niet belt, betaal je al vijftig euro aan vast recht en dan heb je nog niet gebeld, zo kan ik ook wel winst maken, Waarom is er geen concurrentie met andere telecom, zodat KPN, de telefoonkosten naar beneden laat gaan, zodat de mensen wat minder gaat betalen, alles gaat omhoog aan kosten, maar je loon blijft het zelfde en daarom doen de meeste mensen, hun vaste telefoon er uit,omdat mobiele bellen veel goedkoper is, dan een vaste telefoon en je heb geen vast recht aan kosten..

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-04-15T14:12:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.