Oprichter JDM Software geeft stokje door

Frank Jong, oprichter en directeur JDM Software, is met pensioen gegaan. Hij heeft het softwarebedrijf uit Maassluis verkocht aan Lucas de Clercq, die de transactie met hulp van de Rabobank heeft kunnen financieren. JDM Software is ontwikkelaar en producent van PeterConnects Attendant voor Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Skype for Business. Er werken twintig man bij het bedrijf.

JDM Software is opgericht in 1983. In de eerste helft van zijn bestaan heeft het bedrijf softwarepakketten ontwikkeld voor mainframes (job scheduling, monitoring en accounting). Daarna legde JDM Software zich toe op het maken van software voor het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid van bedrijven.

Het product PeterConnects Attendant was in eerste bedoeld voor de Cisco Unified Communications Manager. Vanaf 1 december 2011 levert JDM Software ook de PeterConnects Attendant voor Microsoft Lync.

Partners

De 54-jarige Lucas de Clercq heeft zijn sporen verdiend in diverse leidinggevende posities bij ict-bedrijven als Digital Equipment, Compaq Computers en Microsoft. Hij richt zich als nieuwe eigenaar en directeur op het verbreden van het productportfolio voor Cisco en Microsoft én op de verdere internationale expansie via (nieuwe) resellers naar Italië, Spanje en de Verenigde Staten.

JDM Software is al actief in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en werkt met wederverkopers als KPN, Belgacom/Telindus, T-Systems en Dimension Data.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-21T17:16:00.000Z Rik Sanders