Techware Telecom komt in handen van Into

Deal handen schudden overname

De Bredase aanbieder van zakelijke it- en telecomdiensten Into neemt het in Veenendaal gevestigde Techware Telecom over. Door deze overname kunnen klanten van het Veenendaalse bedrijf voortaan gebruikmaken van de backoffice, support en knowhow van Into, melden beide partijen. Het is niet bekend welk bedrag er met de overname gemoeid is.

Into heeft in de afgelopen periode een geïntegreerd platform ontwikkeld dat zich speciaal richt op het ontzorgen van ondernemers in het mkb op het gebied van op de cloud gebaseerde werkplekken en (mobiele) telecommunicatie. Hiermee kan het bedrijf Nederlandse organisaties, waaronder de klanten van Techware Telecom, ondersteunen bij de digitale transformatie van de werkplek, aldus commercieel directeur Michiel Kemperman. 

Online werkplekken en telecommunicatie

Tinto heeft in Nederland 7500 klanten. Vorig jaar kocht de organisatie MBC Telecom en Mygrade. De technologie en diensten van deze twee partijen zijn geïntegreerd tot een nieuwe dienstenpakket. Dit pakket richt zich, gecombineerd met een customer service, op het ontzorgen van mkb-ondernemers op het gebied van (online) werkplekken en (tele)communicatie. Bij de organisatie werken zo’n 155 mensen.

Het in Veenendaal gevestigde Techware Telecom is opgericht in 2001 en biedt diverse telefonie en ict-oplossingen om het (online) werken makkelijker te maken. Het bedrijf heeft zeven medewerkers in dienst. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-10T11:38:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.