Juniper met Avaya in strategische samenwerking

Avaya, leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, en Juniper Networks gaan een strategische samenwerking aan om wereldwijd veilige, convergente communicatieoplossingen te leveren aan bedrijven.

Voortbouwend op het bestaande partnerschap, gaat de nieuwe alliantie convergente oplossingen ontwikkelen, waarbij Avaya’s specialisme in bedrijfscommunicatie gecombineerd wordt met Junipers kracht op het gebied van beveiliging en routing. Tot de samenwerking behoort tevens de overeenkomst om wereldwijd elkaars producten en diensten te leveren.

 

"De ontwikkelingen op ip-gebied voltrekken zich op dit moment in hoog tempo", zegt Don Peterson, chairman en ceo van Avaya. "Tien jaar geleden was de vraag nog of je al klaar was voor een ip-netwerk. Nu is de vraag: wat ga je ermee doen? Met onze kennis en ervaring om mensen en processen bij elkaar te brengen, helpen we bedrijven hun netwerken in te zetten in de concurrentiestrijd."

 

De uitbreiding pastbij  Avaya's strategie en bijbehorende producten, die bedrijven ondersteunen bij de overgang naar het nieuwe tijdperk van ’Intelligent Communications’.

 

Op basis van Intelligent Communications kunnen medewerkers, klanten en processen op het juiste moment, via het juiste medium - spraak, tekst of video - aan de juiste persoon worden gekoppeld, ongeacht het gebruikte netwerk. Deze vorm van communicatie biedt medewerkers en bedrijven grotere flexibiliteit door hogere snelheden, kortere responstijden en betere controle over de communicatie. Het nieuwe productaanbod maakt deel uit van een nieuwe categorie software en services - ook wel Business Communications Applications genoemd. Naar verwachting is deze markt in 2006 goed voor dertig miljard dollar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-03T13:57:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.