Overname soap rond MCI lijkt climax bereikt te hebben

Al weken strijden verizon en Qwest om de gunsten van MCI. Laatsgenoemde wil het liefst gekocht worden door Verizon, maar het bod van Qwest blijft hoger.

Aan het getouwtrek lijkt nu een eind gekomen te zijn. Qwest staakt zijn pogingen om MCI in te lijven. Het bod ligt duidelijk boven dat van Verizon, maar het management van Qwest blijft laatsgenoemde als beste kandidaat beschouwen. Verizon heeft recentelijk zijn bod wel verhoogd naar 26 dollar per aandeel. Dit ligt echter nog steeds vier dollar onder het niveau van het Qwestbod. Deze zegt nu echter geen trek meer in de obvername te hebben, omdat het management van MCI in hun ogen het bod niet serieus neemt.

 

Het is echter onduidelijk hoe de aandeelhouders er zelf over denken. Hoewel het management van MCI de voorkeur geeft aan het mindere bod van Verizon is het maar de vraag of de aandeelhouders deze mening onderschrijven. Door de reactie van Qwest ziet het er echter naar uit dat zij met die vier dollar minder per aandeel genoegen moeten nemen.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-03T14:06:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.