Telfort hoofdsponsor voetbalclub N.E.C.

Dit artikel delen:

Voetbalclub N.E.C. uit Nijmegen heeft een nieuwe hoofd- en shirtsponsor: Telfort. Het sponsorcontract is voor de duur van een jaar met de intentie tot verlenging. Supporters van deze eredivisionist kunnen profiteren van een speciale sponsoraanbieding.

Mobiel belbedrijf Telfort beschouwt de sponsoring van het Nijmeegse N.E.C. als een platform voor diverse communicatie-activiteiten, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Het wil zijn zichtbaarheid vergroten bij ondernemers en consumenten in Nederland, en specifiek in de regio Nijmegen.

 

Voor supporters van N.E.C. ligt er een speciale aanbieding: bij afname van een Telfort 200 abonnement krijgen ze maximaal 150 euro korting op een nieuwe seizoenskaart, het nieuwe shirt met Telfort-logo, een gratis Nokia telefoon en een aantal belvoordelen. De eerste wedstrijd onder Telfort-vlag is in het weekeinde van 13/14 augustus 2005.

N.E.C. haalde al eens eerder sponsors binnen uit de ict-wereld, zoals telecomsoftwarefirma Avaya en computerdistributeur Belkin.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

dat is dus eens te meer een reden om geen Telfort abonnement af te sluiten

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-05-04T08:52:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.