BT ontwerpt hybride netwerk olieproducent Varo

Dit artikel delen:

BT heeft een nieuw contract op zak van Varo Energy, actief in de raffinage, opslag en distributie van olieproducten. Het Britse ict-concern heeft voor het Zwitserse oliebedrijf een hybride netwerk ontworpen, waarbij elke locatie met twee aparte lijnen is verbonden met BT’s IP Connect-netwerk. Het gaat om 55 locaties in Zwitserland, Duitsland en de Benelux.

David Newton, chief information officer bij Varo, zegt: 'Door het netwerk bij één enkele leverancier onder te brengen, vereenvoudigen we onze dagelijkse operatie. Het nieuwe, geharmoniseerde netwerk zal ons flexibeler maken en een solide platform vormen van waaruit we nieuwe diensten kunnen uitrollen die onze groei ondersteunen.'

Varo koopt ruwe olie in van over de hele wereld, verwerkt het in zijn raffinaderijen in Zwitserland en Duitsland en distribueert benzine, diesel, vliegtuigbrandstof en brandstof voor het verwarmen van huizen in Noordwest-Europa. De onderneming heeft snelle en betrouwbare verbindingen nodig tussen haar distributieterminals, raffinaderijen, opslaglocaties, datacenters en kantoorlocaties. De Nederlandse investeringsmaatschappij Reggeborgh is een van de aandeelhouders. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-23T09:46:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.