BOM investeert in chatdienst TalkJS

Ook Pioneers Ventures en GGP steken geld in startup

Dit artikel delen:
Groeikapitaal

De Eindhovense startup TalkJS heeft groeikapitaal opgehaald bij de investeerders Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), GGP uit Rotterdam en het Oostenrijkse Pioneers Ventures. TalkJS biedt klanten een geïntegreerde chatoplossing voor websites en mobiele applicaties. Het niet nader gespecificeerde bedrag wil TalkJS aanwenden voor het doorontwikkelen van de chatdienst.

TalkJS, opgericht door 2015, biedt een chatapplicatie en heeft online-marktplaatsen, sociale netwerken en aanbieders van samenwerkingtools als klanten. Bedrijven kunnen de chatdienst embedden in hun platform om websitebezoekers en app-gebruikers de mogelijkheid te bieden onderling berichten uit te wisselen.

De startup heeft het Web & Mobile-acceleratieprogramma van Rockstart doorlopen.

Met de investering wil TalkJS de chatdienst optimaliseren en nieuwe features toevoegen. Daarnaast gaat het de beheermogelijkheden uitbreiden met een monitoring- en analysefunctionaliteit. Het bedrijf wil geen uitspraken doen over de omvang van de investering. Wel laat het weten dat het om een seed-investering gaat. Volgens de Kamer van Koophandel liggen die investeringen meestal tussen de één en drie miljoen euro. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-07-17T10:29:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.