TuneKey komt met toetsenbord-app voor smartphone

Dit artikel delen:

Het bedrijf TuneKey introduceert een toetsenbordapp waarmee smartphonegebruikers de speelruimte tussen de letters op hun telefoon kunnen aanpassen. Volgens het bedrijf komen hierdoor minder foute toetsaanslagen voor.

‘Met de standaardsmartphonetoetsen wordt vaak op de verkeerde toets getypt, vooral met dikkere vingers. Dit komt omdat de aanraakvlakken, de actieve niet zichtbare gedeelten van de standaardtoetsen die gevoelig zijn voor aanraking, tegen elkaar aan liggen. Dit is ook het geval wanneer de standaardtoetsen visueel kleiner zijn. De ruimte tussen de standaard kleine toetsen lijkt leeg en niet werkend maar dat is niet het geval. Bij TuneKey liggen de aanraakvlakken van de kleinere toetsen niet tegen elkaar. Er is alleen lege ruimte tussen de toetsen. Hierdoor hebben de vingers speelruimte om een toets heen en wordt  er veel minder een verkeerde toets geraakt. Hoe kleiner de instellingen van de TuneKey toetsgrootte hoe groter deze vingerspeelruimten tussen de toetsen zijn. Het is dan makkelijker typen met kleinere toetsen, in bijzonder met dikkere vingers’, vertelt Ton Paul Ebbink van TuneKey. 

Het TuneKey toetsenbord met instelbare toetsgrootte en vingerspeelruimte is verkrijgbaar als iOS-app in de App Store en als Android-app in de Google Play Store.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-13T10:17:00.000Z Christel Dieleman