Managed hosting door True

TuneKey komt met toetsenbord-app voor smartphone

 

Het bedrijf TuneKey introduceert een toetsenbordapp waarmee smartphonegebruikers de speelruimte tussen de letters op hun telefoon kunnen aanpassen. Volgens het bedrijf komen hierdoor minder foute toetsaanslagen voor.

‘Met de standaardsmartphonetoetsen wordt vaak op de verkeerde toets getypt, vooral met dikkere vingers. Dit komt omdat de aanraakvlakken, de actieve niet zichtbare gedeelten van de standaardtoetsen die gevoelig zijn voor aanraking, tegen elkaar aan liggen. Dit is ook het geval wanneer de standaardtoetsen visueel kleiner zijn. De ruimte tussen de standaard kleine toetsen lijkt leeg en niet werkend maar dat is niet het geval. Bij TuneKey liggen de aanraakvlakken van de kleinere toetsen niet tegen elkaar. Er is alleen lege ruimte tussen de toetsen. Hierdoor hebben de vingers speelruimte om een toets heen en wordt  er veel minder een verkeerde toets geraakt. Hoe kleiner de instellingen van de TuneKey toetsgrootte hoe groter deze vingerspeelruimten tussen de toetsen zijn. Het is dan makkelijker typen met kleinere toetsen, in bijzonder met dikkere vingers’, vertelt Ton Paul Ebbink van TuneKey. 

Het TuneKey toetsenbord met instelbare toetsgrootte en vingerspeelruimte is verkrijgbaar als iOS-app in de App Store en als Android-app in de Google Play Store.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6243505). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.