Managed hosting door True

Main Capital koopt GOconnectIT voor 10 miljoen

Dit artikel delen:
Match

Investeringsmaatschappij Main Capital neemt een meerderheidsbelang in GOconnectIT. Dat bedrijf uit Nieuwegein is een specialist op het gebied van geografische informatiesystemen (gis) en field service management (fms). GOconnectIT wil hiermee (internationaal) groeien en het product- en dienstenportfolio uitbreiden. Het gaat om een overnamesom van ruim tien miljoen euro.

GOconnectIT, opgericht in 2001, voorziet de kabel- en leidingen industrie in papierloos werken, wat naar eigen zeggen een ontlasting op administratief gebied oplevert. Daarnaast biedt het Nieuwegeinse bedrijf ondersteuning bij de waarborging van data en informatie. Het zegt daardoor ‘een belangrijke rol in de data- en informatie-uitwisseling tussen de verschillende partijen die samenwerken rondom infrastructuurprojecten’ te vervullen.

GOconnectIT bedient klanten zoals Stedin, Heijmans en Bam. Daarnaast richt het zich op (semi-)overheden als Rijkswaterstaat en provincies.

Main Capital verwerft nu een meerderheidsbelang in GOconnectIT. De investeerder helpt bij de huidige groei en internationale groei, gefocust op België en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast ondersteunt Main Capital bij de versterking van de organisatie door het product- en dienstenportfolio uit te breiden. Het wil hiervoor gerichte acquisities doen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.