Managed hosting door True

Holland Venture stapt in bij Telco Accessories

Dit artikel delen:

Telco Accessories is een fabrikant van mobiele accessoires en moederbedrijf van Xtorm en Gecko Covers. Met de entree van Holland Venture als nieuwe kapitaalverschaffer/eigenaar wil het bedrijf uit Houten investeren in nieuwe producten alsook overnames doen. Financieel adviesbureau MBCF, gespecialiseerd in fusies en overnames, heeft deze transactie begeleid.

Het bedrijf uit Houten is in 2008 door Ralph Both opgericht als A-Solar B.V. Onder de merknaam Xtorm produceerde het (mobiele) laadoplossingen zoals powerbanks, opladers op zonne-energie, oplaadkabels en laadoplossingen voor thuis.

In 2014 haalde Both de Nederlandse investeringsmaatschappij Nedvest binnen om de verdere internationale groei financieel mogelijk te maken. In 2015 werd Gecko Covers overgenomen, een ontwerper en leverancier van beschermhoezen en accessoires voor e-readers, tablets en MacBooks. Beide bedrijven zijn verder gegaan onder de paraplu Telco Accessories. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-15T08:57:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.