Iris One neemt Kolk & Dijk over

Dit artikel delen:

Telecomleverancier Iris One uit Vlijmen neemt de branchegenoot Kolk & Dijk Almere over. Het bedrijf blijft zelfstandig opereren vanuit het kantoor in Almere. Steven Lemmens is aangesteld als algemeen directeur van Kolk & Dijk. Hij heeft leiding aan de 27 medewerkers. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

Iris One, met vestigingen in Vlijmen en Nijmegen, is een telecommunicatie-dienstverlener voor het mkb. Het werkt samen met partners zoals Microsoft, Vodafone, KPN en Telfort. In juni 2016 nam het bedrijf de it- en telecom-dienstverlener Business Center Nijmegen over.

Nu komt ook Kolk & Dijk in handen van het bedrijf. Die partner voor telecommunicatie- en ict-diensten helpt en adviseert klanten over de inrichting van hun bedrijfscommunicatie. De overname past volgens Iris one in de groeidoelstellingen van het bedrijf.

Kolk & Dijk blijft zelfstandig opereren. ‘Voor de bestaande klanten van Kolk & Dijk verandert er niets, met uitzondering van nieuwe diensten die ze kunnen afnemen’, aldus de nieuw aangestelde directeur Steven Lemmens.

Via deze overname groeit Iris One naar eigen zeggen naar een organisatie met meer dan tweeduizend klanten en ruim zestig medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-10T09:00:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.