Managed hosting door True

Telecomtak Micpoint gaat verder als Movida

MDP Inbouwspecialisten versterkt nieuw bedrijf Lelystad

Dit artikel delen:
Overname handen schudden

Micpoint uit Houten heeft zijn zakelijke telecomactiviteiten afgestoten en ondergebracht in een nieuw bedrijf: Movida uit Lelystad. De dagelijkse leiding is in handen van Ed Moné. Het kersverse bedrijf heeft zelfs al een eerste overname op zak: het nam MDP Inbouwspecialisten over uit Breda, een installateur van car kits.

Movida richt zich op bedrijven en instellingen van één tot twintigduizend medewerkers. Daarbij biedt het diensten aan op het gebied van mobiele en vaste telefonie, budgetbeheer en vervoer (bijvoorbeeld het installeren van ingebouwde handsfree-sets in leaseauto's).

Micpoint uit Houten stootte eind vorig jaar zijn telecomtak af aan het nieuw opgezette Movida om zich volledig te kunnen toeleggen op vlootbeheer en internet-of-things (IoT)-toepassingen binnen de auto-industrie. Denk bijvoorbeeld aan het inbouwen van alarmsystemen, startblokkeringen en voertuigvolgsystemen, en bijbehorende automatiseringsdiensten en VoIP-ondersteuning. Ook wil Micpoint 'smart city'-toepassingen gaan leveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-15T15:45:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.