Managed hosting door True

Telador neemt EMS Distribution over

Dit artikel delen:
communicatie

Telador, distributeur van communicatiediensten uit de cloud, neemt EMS Distribution over. Die distributeur uit Maarssen levert onder meer software van het Canadese beursgenoteerde bedrijf Counterpath. Het bedrijf blijft actief als zelfstandige organisatie onder de vleugels van Telador.

Telador levert communicatiediensten uit de cloud aan it- en telecom-resellers. Partners kunnen onder eigen naam en label deze producten en diensten aan de klanten aanbieden. Het bedrijf is opgericht in 2013 en heeft vestigingen in Amsterdam en Groningen.

Het door Telador overgenomen EMS Distribution levert in de Benelux software van CounterPath aan operators, providers en telecom- en it-resellers. Het gaat onder meer om session initiation protocol (sip)-gebaseerde softphones, serverapplicaties en vast-mobiel oplossingen. Het bedrijf blijft na de overname zelfstandig opereren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-02T13:24:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.