Pand VolkerWessels Telecom ontruimd na brand

Dit artikel delen:
Brandweer

Het Utrechts telecomkantoor van bouwbedrijf VolkerWessels is aan het begin van de middag ontruimd vanwege een brand in een spouwmuur in het buitentrappenhuis. Zo'n 250 medewerkers van het pand aan de Zonnebaan op Lage Weide moesten naar buiten.

De brandweer probeerde te voorkomen dat de brand via het dak van het trappenhuis zou overslaan naar het dak van het pand. Dat is gelukt, meldt de Veiligheidsregio Utrecht. De brandweer is de spouw geheel aan het afblussen.

Omdat het pand nog niet vrijgegeven kan worden verzocht de brandweer de medewerkers van VolkerWessels Telecom naar huis te gaan. Als gevolg van de rookontwikkeling is het in het kantoorgedeelte van het pand niet meer mogelijk te werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-02T14:12:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.