Opta vindt in Chris Fonteijn nieuwe voorzitter

Dit artikel delen:

Chris Fonteijn, partner bij het juridisch kantoor NautaDutilh, volgt Jens Arnbak op als voorzitter bij de OPTA. Arnbak was sinds de oprichting van de onafhankelijke post- en telecomautoriteit in 1997 voorzitter en geeft het stokje op 1 september over aan Fonteijn.

Fonteijn was bij NautaDutilh expert op het gebied van de chemische en energiesector. Zijn rol daar wordt overgenomen door Charles van Sasse van Ysselt in samenwerking met Harm Kerstholt.


“Mede namens mijn beide collega’s in het college feliciteer ik de heer Fonteijn van harte met zijn benoeming tot mijn opvolger als voorzitter van het college van OPTA. Wij wensen hem alvast veel succes toe in zijn nieuwe functie en stellen alles in werking om de overdracht soepel te laten verlopen”, aldus de huidige voorzitter Arnbak.

Het huidige college van de Opta bestaat, naast de voorzitter, uit mevrouw L. Gonçalves-Ho Kang You en de heer H. van Karnebeek. Het college is al sinds de oprichting van de OPTA in deze samenstelling bij elkaar en besloot eind vorig jaar het stokje door te willen geven. De minister van Economische Zaken benoemt de drie nieuwe leden van het college van de OPTA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-06T14:28:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.