RAM Mobile Data koopt Britse software

Het Nederlandse RAM Mobile Data neemt de Britse softwareproducent Navarosoft over. Het verkrijgt daarmee diens product en ontwikkelaars alsook voet aan de grond in Groot-Brittannië en Ierland.

Samen met de koop neemt RAM ook alle lopende contracten en wederverkoopovereenkomsten in Europa en de Verenigde Staten over. RAM ondersteunt deze uitbreiding met een vergroting van zijn personeelsbestand in Nederland, Engeland en de Verenigde Staten. Dat omvat ook het openen van verkoopkantoren in de twee laatstgenoemde landen.

 

RAM biedt software en diensten voor mobiele datacommunicatie. Navarosoft, tot voor kort in handen van TecCapital Investments Limited, biedt met product Navaro een ontwikkelplatform voor mobiele applicaties en het mobiel beschikbaar maken van bestaande applicaties. RAM gebruikt Navaro reeds voor eigen productontwikkeling en als dienst aan enkele klanten.

 

Naar verluidt zou Navarosofts voornaamste klant, het Britse Littlewoods, ook op de softwareproducent hebben geboden. Het Nederlandse RAM heeft vorig jaar al de Belgische activiteiten van KPN opgekocht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Het product heet geen Navaro maar Navara.
(zie ook http://www.navara.com)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-06-14T15:52:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.