Trends ICT Groep lijft Zinger Telecom in

Dit artikel delen:
Overname samenwerking akkoord partnership

Zinger Telecom is voor een onbekend bedrag in handen gekomen van de Rotterdamse ict-dienstverlener Trends ICT Group. Het bedrijf, gevestigd in Hoogeveen, gaat nu het volledige Trends-productportfolio op het gebied van vaste en mobiele telefonie en cloud it-diensten aanbieden. De vestiging van Zinger Telecom gaat verder onder de naam Trends ICT Noord.

Victor Visser, directeur Trends ICT Groep, stelt dat de overname past binnen de groeistrategie van Trends. Hij geeft aan dat de onderneming, die startte in 1986, als doel heeft in heel Nederland haar diensten aan te bieden. Het bedrijf heeft naast de hoofdvestiging en het kenniscentrum in Rotterdam vestigingen in Amsterdam en Houten. De nieuwe vestiging in Hoogeveen is hiermee de lokale vertegenwoordiger in het noorden van Nederland. Visser benadrukt dat de medewerkers van Zinger op de locatie in Hoogeveen blijven werken.

Trends ICT Groep uit Rotterdam levert, installeert en beheert sinds dertig jaar bedrijfscommunicatiesystemen en automatisering voor het midden- en kleinbedrijf. In 2017 nam de onderneming Citocom uit Houten over, in 2014 ging het bedrijf een nauwe samenwerking aan met Telecom Services, dat kantoren heeft in Amsterdam en Almelo.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-20T09:53:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.