Voys neemt Eigennummer.nl over

Dit artikel delen:

Telecomprovider Voys neemt Eigennummer.nl over. De Groningse aanbieder van zakelijke voip-telefonie krijgt zo meer eenmanszaken als klant. Voys richt zich vooral op het mkb en de grootzakelijke markt, terwijl Eigennummer.nl vooral zzp'ers bedient. Qua werkwijze verschillen beide bedrijven echter niet veel van elkaar.

Eigennummer.nl was voorheen onderdeel van het Zeeuwse bedrijfje Conniption en werd later verzelfstandigd. Zijn klanten waren al eerder op de hoogte gebracht van de overname. Eigennummer.nl blijft vooralsnog een sublabel van Voys. De klanten behouden hun telefoonnummers en blijven hetzelfde bedrag per maand betalen. Over het overnamebedrag en de omvang van het klantenbestand worden geen mededelingen gedaan.

Voys heeft het overnameproces als positief ervaren. Het was de eerste overname van het bedrijf. De voip-specialist heeft groeiambities en sluit nieuwe bedrijfsovernames dan ook niet uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-30T14:20:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.