Braintel opgenomen in Trends ICT Groep

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Trends ICT Groep heeft it- en telecomleverancier Braintel uit Katwijk overgenomen. Daarmee kan de ict-dienstverlener uit Rotterdam het gebied tussen Amsterdam en Rotterdam beter bedienen. Trends heeft de ambitie om uiteindelijk een landelijke dekking te hebben.

Braintel biedt het midden- en kleinbedrijf kennis en expertise rondom zakelijke telefonie en it. Dit aanbod wordt nu aangevuld met het Trends-productportfolio op het gebied van vaste en mobiele telefonie en clouddiensten.

Trends ICT Groep, opgericht in 1986, bouwt gestaag aan een landelijke positie als ict-dienstverlener (kantoorautomatisering en telefonie) voor het mkb. Het bedrijf heeft naast de hoofdvestiging in Rotterdam en een eigen afdeling voor research en development vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Hoogeveen.   

In 2017 nam het bedrijf Citocom uit Houten over, gevolgd door de overname van Zinger Telecom in 2019. Ook bestaat er sinds 2014 een innige samenwerking met Telecom Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-01T10:25:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.