VoIP-dienst op ASP-basis geschikt voor het mkb

Dit artikel delen:

Softwarehuis Covide brengt een VoIP-centrale op ASP-basis op de markt. De telefooncentrale, gebaseerd op het open source-pakket Asterisk, kan enkel via een internetverbinding worden gebruikt.

Met deze VoIP-centrale maakt Covide het mogelijk telefonie uit te besteden aan een provider. Deze dienst was voorheen alleen beschikbaar middels partners, maar nu ook direct via een provider voor het mkb.


Een VoIP-telefoon of softphone op de desktop is voldoende om de centrale te kunnen gebruiken. Door de telefooncentrale te koppelen aan Groupware/CRM van Covide onstaat er een mobiele werkplek. Voor een gebruiker maakt het dan niet meer uit waar hij zich bevindt; het is vanaf elke lokatie mogelijk om kosteloos naar collega’s te bellen.

“Omdat de telefooncentrale zelf niet op de bedrijfslocatie aanwezig is, hoeft een ondernemer zich niet druk te maken om beveiliging, updates en ander onderhoud,” zegt Nancy van Baak, medewerkster marketing en sales.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-04T10:35:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.