Resultaten stijgen bij VodafoneZiggo

Dit artikel delen:

VodafoneZiggo heeft na de fusie in 2017 de gewenste synergiedoelstelling van 210 miljoen euro gerealiseerd, zelfs een jaar eerder dan gepland. Ook de bedrijfsdoelstellingen zijn behaald. De omzet groeide met twee procent ten opzichte van 2019 naar vier miljard euro en het bedrijfsresultaat steeg met zes procent naar 1,9 miljard euro.

Dit meldt het telecombedrijf in de jaarcijfers over 2020. Twintig procent van de omzet werd terug geïnvesteerd in de netwerkinfrastructuur, producten en dienstverlening. Naast de blijvende focus op verdere verbeteringen van de netwerken, gaat VodafoneZiggo zich meer toespitsen op de betekenis van nieuwe technologie voor de samenleving, zoals iot-toepassingen. Ook is er oog voor de bijdrage van technologie aan duurzaamheid.

Ondanks de druk van de macro-economische omstandigheden zal het bedrijfsresultaat blijven groeien met een tot drie procent. Ongeveer twintig procent van de omzet zal worden terug geïnvesteerd in GigaNet, producten en dienstverlening. Verder wordt gebouwd aan het 5G-netwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-16T10:59:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.