Rijk gunt sms-contract van 48 mln. aan CM.com

Dit artikel delen:

CM.com uit Breda blijft de komende acht jaar de distributie doen van alle tekst- en spraakberichten namens de Nederlandse overheid aan haar burgers. Het nieuwe contract dat in juli ingaat, heeft een totale waarde van 48 miljoen euro.

Het Bredase bedrijf verzorgt de gateway-diensten voor ongeveer een dozijn ministeries en departementale afdelingen. Het meest bekend zijn de DigiD SMS- en Voice OTP-berichten voor twee-factorauthenticatie. Voice One Time Passwords (OTP) worden gebruikt voor de verificatie van mobiele nummers.

CM.com is sinds 2011 de aangewezen aanbieder van deze diensten aan de Nederlandse overheid. Deze aanbesteding is uitgeschreven door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat onder regie van de categorie ICT Werkomgeving Rijk. Onlangs haalde het bedrijf ook een meerjarig contract binnen als internationale payment service provider van de Nederlandse overheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures Mobility

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-07T13:09:00.000Z Alfred Monterie