KPN neemt zestigduizend Tiscali-klanten over

Dit artikel delen:

KPN neemt zestigduizend van de 235.000 adsl-klanten over van Tiscali. Het betreft de Ticali-abonnees die thans al gebruik maken van de lijnen en de centrales van KPN.

Tiscali zegt dat er met de transactie een bedrag is gemoeid van ongeveer 13 miljoen euro.
De betrokken abonnees van Tiscali kunnen binnenkort gebruik maken van de extra diensten van KPN, zoals digitale telefonie en televisie via het internet. Op dit moment zijn ze nog verstoken van alle Tiscali- en KPN-diensten.

De transactie past in de strategie van Tiscali om het eigen netwerk verder uit te breiden. Het bedrijf wil meer diensten aan eigen adsl-klanten gaan aanbieden over dit netwerk. In januari maakte Ticali al bekend dat ze de komende drie jaar 300 miljoen euro investeren in het eigen netwerk en marketing.

KPN kocht eerder dit jaar het klantenbestand van de aanbieders CistroN en van Freeler. Eind maart had het telecomconcern 1,5 miljoen adsl-klanten en daarmee een aandeel van 44 procent van de totale breedbandmarkt, inclusief kabelinternet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zeker allemaal met net zo'n trage verbinding als ik heb, kijk wel even of ze de wijkcentrale bij je in de buurt ge-upgrade hebben!!! Dat is namelijk de zwakste schakel bij KPN, en ze doen er helemaal niets aan.

Hier bij de vraag, waarom worden wij niet via ticali ingelicht.
Zijn wij nu vogelvrij of moeten wij het contract uit dienen

Ik kreeg van Tiscali de volgende mail:

Op 26 juli 2005 zijn Tiscali en KPN overeengekomen dat KPN een deel van het klantenbestand van Tiscali overneemt.

Het gaat hierbij alleen om de klanten met een Tiscali ADSL abonnement via het KPN-netwerk.
U behoort tot die groep klanten.

Voor u verandert er in de dienstverlening niets. Uw instellingen en uw voorwaarden blijven ongewijzigd.

Indien u opmerkingen heeft over deze wijziging, dan kunt u deze tot 5 september 2005 schriftelijk kenbaar maken op Postbus 54019, 3504 RB Utrecht o.v.v. Tiscali/KPN overdracht klanten.

Op korte termijn zullen wij u nader informeren.

Met vriendelijke groet,

Rob van Velzen Eric-Jan Doorenbosch
Director Sales & Marketing Tiscali B.V. Directeur Marketing & Sales KPN Internet

Aangezien het hier een eenzijdige wijziging betreft van de overeenkomst bestaat mijns inziens ook de mogelijkheid om van het contract af te komen. Als ik indertijd wel voor KPN had willen kiezen dan was ik wel bij hetnet of planet gegaan!!

wij zijn van 3200 naar 6144 kb/s gegaan doch als ik een test met speedtest doe is er niks veranderd hoe kan dit anders 335 nu 322 kb/s heel vreemd we hebben de alcatel speedtouch 530 router modem
wie helpt ?

Principieel heb ik bezwaar tegen het feit dat persoonlijke overeenkomsten en informatie verkocht (tiscali)kan worden aan derden. je moet je bij de nw.provider (planet) aanmelden. het enige wat ik wil is afmelden, want ik wil mijn vrijheid tot kiezen behouden. hier is 13 miljoen meegemoeid en ik heb maar te slikken onder het mom inhoudelijk blijft alles hetzelfde dus najaar 2006 kunt u pas opzeggen> maar..................................waar blijft hetrecht als burger om zelf te kiezen, waar is het geheimhoudingsrecht omtrent mijn persoonsgegevens, waar is het recht dat ik zelf toestemming verleent ovoor een automatische incasso? planet is maar gewoon gaan afschrijven.

inmiddels heb ik er zo'n 10 uur aan besteed weet hoe er eerder van af te komen?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-07-27T10:51:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.