KPN legt hand op glasvezelnetwerken Primevest

Dit artikel delen:

KPN verstevigt zijn positie in de grote steden door de glasvezelnetwerken van Primevest Capital Partners toe te voegen aan het eigen glasvezelnetwerk. Het gaat om 127.000 adressen in de steden Den Haag, Rotterdam en Eindhoven. De acquisitie is in lijn met de ambitie van KPN om voor 2027 circa tachtig procent van Nederland te voorzien van glasvezel.

De transactie wordt naar verwachting eind juni 2023 afgerond. Financiële details van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

KPN rolt door heel Nederland glasvezel uit. Het ict-concern noemt de overname 'een welkome aanvulling op ons bestaande glasvezelnetwerk'. Inmiddels heeft het bedrijf op circa vier miljoen adressen in het land het kopernetwerk vervangen door glasvezel. Het netwerk van KPN is een open netwerk. Dat betekent dat ook andere telecomaanbieders hun diensten over dit netwerk kunnen leveren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Mobility

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-20T11:59:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.