Visto levert push-technologie aan Vodafone

Dit artikel delen:

Visto, leverancier van push e-mail, levert synchronisatie push-technologie voor de onlangs gelanceerde mobiele e-maildienst Vodafone Pocket Connect. Daarmee kan Vodafone Nederland mobiele e-mail en PIM aanbieden voor gebruik op uiteenlopende mobiele toestellen.

Met de Visto Mobile-oplossing kan Vodafone nu push e-mail (altijd en overal mobiele e-mail) aanbieden voor de meest gangbare mobiele toestellen. De Visto Mobile-dienst is te gebruiken door de abonnees van Vodafone. Vodafone Nederland is ervan overtuigd dat hiermee aan een reeks marktvragen wordt voldaan en verwacht dat zij veel klanten zal trekken voor Pocket Connect.

Visto stelt Vodafone is staat om in de behoefte te voorzien van IT-managers die een ‘achter de firewall oplossing’ willen voor Microsoft Exchange en Lotus Domino. Voor MKB-ers is een simpele installatie en eenvoudig gebruik doorslaggevend. Zakelijke gebruikers van ISP e-mail (ook bekend als POP3 / IMAP en Internet e-mail) zullen meteen in staat zijn om onderweg e-mail te ontvangen, te verzenden en te synchroniseren.

De Visto-technologie wordt wereldwijd in meer dan zestig mobiele toestellen gebruikt afkomstig van alle grote fabrikanten. Het Visto platform maakt kant-en-klare en veilige twee-weg bezorging mogelijk van e-mail, contactgegevens en agendafuncties met toestellen die werken met alle mogelijke besturingssystemen waaronder Symbian, Palm, Microsoft Windows Mobile, J2ME MIDP 2.0, IMAP4 en SyncML. Door deze apparaat-onafhankelijke flexibiliteit is het Visto platform een ideale oplossing voor zakelijke gebruikers

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-10-05T17:21:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.