Coks Stoffer stapt op bij Cisco Nederland

Coks Stoffer

Coks Stoffer

De 57-jarige Coks Stoffer is vertrokken als algemeen directeur van Cisco Nederland. Hij wil na acht jaar de bakens verzetten. Officieel treedt hij pas per 1 december 2013 uit dienst. Tot er een opvolger is gevonden worden zijn taken en verantwoordelijkheden gezamenlijk waargenomen door de overige leden van het managementteam van Cisco Nederland. Stoffer was sinds 2005 algemeen directeur van Cisco Nederland.

Stoffer heeft zich op zijn directeurspost bij Cisco met name beziggehouden met het versterken van de verkoop en marketing en het partnerkanaal en het verstevigen van de relaties met ict-dienstverleners en grootzakelijke klanten. Daarnaast heeft hij zich ingezet voor de ontwikkeling van Smart Cities, waaronder Eindhoven, Amsterdam en Almere, en was hij betrokken bij branchevereniging Nederland ICT.

Bakens verzetten

Het bedrijf verklaart in een persbericht dat Stoffer 'zich nu op andere zaken gaat richten. Cisco bedankt Coks Stoffer voor de inzet en passie die hij heeft getoond in de vertegenwoordiging van Cisco in Nederland.'

In 2010 vertelde Stoffer in een interview met Computable dat hij het naar zijn zin had bij Cisco Nederland en dat de resultaten ondanks de lastige markt goed waren. Volgens woordvoerster Iris Mulder heeft Stoffer zelf besloten om nu, drie jaar later, weg te gaan en heeft zijn besluit niets te maken met eventuele tegenvallende resultaten. 'Hij vindt het tijd worden om na acht jaar de bakens te verzetten', stelt zij. Of het uitblijven van een internationale benoeming binnen het netwerkconcern heeft meegespeeld bij zijn besluit Cisco te verlaten, weet zij niet.

Stoffer heeft zo'n dertig jaar ervaring in de ict-sector. Voordat hij bij Cisco kwam, was hij onder andere werkzaam bij ict-dienstverlener EDS, YourNews, Lotus en Tandem.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-05T11:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.