SAP-quintet gaat verder als Aiden

Dit artikel delen:
Handen

De vijf fuserende SAP-partners Serac, Meridian IT, Xperi, Asecom en Insynq gaan verder onder de bedrijfsnaam Aiden. Serac kocht in juni Meridian uit Bodegraven en kondigde vorig jaar november al aan samen te gaan met Xperi, Afgelopen maart kondigde dit duo aan zich bij Asecom aan te sluiten. Insynq uit Eindhoven maakt eind juli het quintet compleet.

Met de samenvoeging van de vijf bedrijven ontstaat een organisatie met ruim 225 SAP-specialisten. Ondersteund door investeerder Mentha Capital heeft Aiden internationale ambities. De value added reseller (var) wil uiteindelijk naar een top-drie-positie op de Europese markt van SAP-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. 

Het fusiebedrijf voert een breed gamma aan SAP-productsuites. Daartoe behoren Business One, Business ByDesign en S/4HANA. De focus ligt op de groothandel, detailhandel, maakindustrie, consumentenproducten en professionele dienstverlening.

Aiden bedient thans ruim zeshonderd klanten. Het heeft een sterke positie in het middensegment. Mentha Capital zit ook in Rapid Circle. De participatiemaatschappij verdiende eind 2019 veel aan de verkoop van het telecombedrijf Destiny.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-10-15T08:00:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.