Jobevent moet hbo-studenten lokken

De overkoepelende organisatie van HBO ict-opleidingen in Nederland, het HBO-i organiseert op 10 november het HBO-ICT Job Event.

De bedrijvendag  vond voorgaande jaren niet meer plaats, omdat er vanuit bedrijven te weinig animo voor was. De aantrekkende economie maakt het voor bedrijven weer aantrekkelijk om op de dag te staan. Tijdens het HBO-ICT Job Event kunnen bedrijven contact leggen met derde- en vierdejaars studenten die studeren bij het HBO-i aangesloten opleidingen. Ook studenten van hbo-opleidingen techniek en economie kunnen de bedrijvendag bezoeken.

Voor studenten is het HBO-ICT Job Event dé mogelijkheid om kennis te maken met het werkveld en informatie in te winnen over hun toekomstige carrière. Ook zullen er workshops voor studenten gehouden worden. Het HBO-i verwacht dat op de beurs zo’n 800 tot 1000 geïnteresseerde studenten en docenten zullen rondlopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-10-13T12:01:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.