Heutink ICT bouwt onderwijsplatform met Previder

Leerlingen technologie

Heutink Ict, dienstverlener op het gebied van onderwijs-ict, kiest voor Previder. De Hengelose datacenterdienstverlener biedt Heutink een online platform om de 'Mijn Omgeving Online (MOO)'-dienst aan onderwijsinstellingen te leveren.

MOO is een online leer- en werkomgeving met sociale functionaliteiten. Dagelijks gebruiken zo’n vierhonderdduizend klanten de MOO-dienst. De ict-dienstverlener verwacht dat het gebruik de komende tijd snel gaat groeien, waarbij het dagelijkse gebruikersaantal in 2020 oploopt tot één miljoen.

‘De vraag naar onze diensten groeit sterk. Daarbij gaan de gebruikers ons MOO-platform ook intensiever gebruiken. Alles wordt steeds mobieler, user experience is steeds belangrijker, en er is steeds meer behoefte aan visuele leermaterialen en differentiatie. Previder levert ons een veilig en schaalbaar platform met voldoende bandbreedte en back-upcapaciteit’, aldus Rogier Borggreve, algemeen directeur van Heutink Ict.

Heutink Ict is net als Previder onderdeel van de Odin Groep en kan zodoende snel schakelen met Previder. ‘Dat is belangrijk wanneer je snel wil opschalen of nieuwe diensten wil implementeren. Previder was een logische partner voor ons,’ sluit Borggreve af.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-14T10:41:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.