ROC Mondriaan focust op 3d-printen, vr en games

ROC Mondriaan opent Techniek Innovatie Huis

Het Techniek Innovatie Huis

Het ROC Mondriaan start een zogenaamd Techniek Innovatie Huis op de Haagse Tinwerf-locatie. Op die onderwijslocatie werken onder meer ict-scholieren met de nieuwste innovaties, zoals 3d-printen, virtual reality (vr) en serious gaming, aan actuele vraagstukken uit het werkveld. Dit moet scholieren klaarstomen voor de toekomst en de band tussen de onderwijsinstelling en het bedrijfsleven versterken. Het huis wordt op 3 oktober geopend.

Het Techniek Innovatie Huis is een onderdeel van de Techniek en ICT-campus van ROC Mondriaan. Leerlingen van de vier scholen van de onderwijsinstelling, ICT, Bouw en Infra, Metaal-, Elektro- en Installatietechniek en Autotechniek & Mobiliteit, komen hier samen om te werken aan nieuwe technieken en innovaties. 

Tijdens de opening wordt een mini-symposium georganiseerd en de nieuwste technieken en innovaties van het huis worden geïntroduceerd. Daarnaast kunnen aanwezigen een kijkje nemen in de verschillende ruimtes van het gebouw met onder andere een FabLab, Skillslab, Serious-GamingLab en Virtual Reality bioscoop.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-06T15:14:00.000Z Suzanne Martens