Managed hosting door True

Wolters Kluwer koopt leerplatform Firecracker

 

elearning

Wolters Kluwer Health neemt het Amerikaanse Firecracker over. Dat bedrijf levert een online platform voor geneeskundestudenten om hen voor te bereiden op examens. Via de overname wil Wolters Kluwer zijn portfolio van online leertools uitbreiden en zijn positie voor het medische onderwijs verbeteren.

Firecracker is opgericht in 2009 en heeft zestien medewerkers in dienst. Zij werken vanuit Boston aan een leerplatform om studenten met een medische opleiding voor te bereiden op hun examens. Het platform gebruikt een adaptief algoritme om het leertraject te personaliseren. De organisatie is actief in Amerika en zegt dat 20 procent van de Amerikaanse geneeskundestudenten deze oplossing gebruikt.

De zorgtak van Wolters Kluwer neemt Firecracker over. Hiermee wordt het een onderdeel van Lippincott Williams & Wilkins. Dat is een dochterbedrijf van Wolters Kluwer gevestigd in Philadelphia. Het is een uitgeverij gespecialiseerd in medische en wetenschappelijke literatuur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6314478). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.