Managed hosting door True

Wolters Kluwer koopt leerplatform Firecracker

elearning

Wolters Kluwer Health neemt het Amerikaanse Firecracker over. Dat bedrijf levert een online platform voor geneeskundestudenten om hen voor te bereiden op examens. Via de overname wil Wolters Kluwer zijn portfolio van online leertools uitbreiden en zijn positie voor het medische onderwijs verbeteren.

Firecracker is opgericht in 2009 en heeft zestien medewerkers in dienst. Zij werken vanuit Boston aan een leerplatform om studenten met een medische opleiding voor te bereiden op hun examens. Het platform gebruikt een adaptief algoritme om het leertraject te personaliseren. De organisatie is actief in Amerika en zegt dat 20 procent van de Amerikaanse geneeskundestudenten deze oplossing gebruikt.

De zorgtak van Wolters Kluwer neemt Firecracker over. Hiermee wordt het een onderdeel van Lippincott Williams & Wilkins. Dat is een dochterbedrijf van Wolters Kluwer gevestigd in Philadelphia. Het is een uitgeverij gespecialiseerd in medische en wetenschappelijke literatuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-06T10:22:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.