SLBdiensten neemt IT-Workz over

Deal handen schudden overname

SLBdiensten, een Amsterdamse softwaredienstverlener voor het onderwijs, heeft IT-Workz overgenomen. Deze ict-dienstverlener uit Etten-Leur, waar ruim negentig man werken, richt zich eveneens op de onderwijsmarkt. SLBdiensten en IT-Workz worden zusterorganisaties van elkaar.

De partijen, die al langer met elkaar samenwerkten, verwachten door de krachtenbundeling Nederlandse onderwijsinstellingen beter te kunnen ondersteunen op het gebied van ict. Het gaat daarbij om de gecombineerde ict-ervaring met software en licenties, data-analyse, implementatie, onderhoud, ondersteuning en innovatie. Vanuit deze ervaring willen SLBdiensten en IT-Workz hun onderwijsklanten kunnen begeleiden in hun overstap naar de cloud.

SLBdiensten is in 1992 opgericht en regelt software en licenties voor het onderwijs. Het bedrijf, waar ruim dertig man werken, heeft ook nog de labels Slim.nl, MBOWebshop en VOWebshop. IT-Workz is in 2009 gestart; het heeft onder meer ROC West-Brabant, het Regio College en Stichting Onderwijs Midden-Limburg en ROC Rivor als klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-21T18:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.