Visma koopt e-learningspecialist Plusport

Handen

De Noorse bedrijfssoftwareleverancier Visma neemt Plusport en zijn sublabel Safetyport over. Dat bedrijf uit Den Haag biedt cloudoplossingen voor (e-)leren en ontwikkelen. Door onderdeel van Visma te worden, wil het zijn dienstverlening verbeteren en beter inspelen op de klantbehoeften.

Nederland is Visma's belangrijkste groeimarkt. Het heeft het afgelopen jaar groei gerealiseerd die is te danken aan recente overnames van de Nederlandse bedrijven. Ook Plusport komt nu in handen van de Noorse softwaregroep.

Plusport, opgericht in 2003 door Ron Bruijn en Yvonne Loef, levert cloud-oplossingen voor training, certificering en e-learning. De oplossingen worden naar eigen zeggen gebruikt door meer dan 975.000 professionals bij 17.000 klanten. Sublabel SafetyPort levert software en diensten voor risicobeperking. De organisatie uit Den Haag heeft 38 medewerkers in dienst.

'We kijken uit naar het ontwikkelen van onze propositie als onderdeel van Visma. Dit is een logische stap voor de toekomstige ontwikkeling van Plusport. Door ons team te verrijken met de ervaring en kennis van de Visma-groep kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van onze klanten', aldus Plusport-directeur Ron Bruijn.

Visma Group

De Visma Group heeft 9.500 medewerkers in dienst en is actief in de Benelux, Scandinavië, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. In Nederland omvat het softwareaanbod oplossingen voor financieel beheer, hrm, inkoop en e-overheid. Dat doet het vanuit de ondernemingen Visma Connect, Visma Software, Visma Raet, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day en Pinkweb.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-04T10:32:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.